Bad update!

Har varit dåligt här inne senaste veckan, sommarjobbet är igång, solen lyser och bakningen ligger lite på is. Ska i helgen börja komponera ihop lite dekorationer till en födelsedagstårta:) Ska bli riktigt skoj, så bilder kommer på det. Även bilder från bröllopscupcaksen :)

Cupcakes!!!!

100 cupcakes ska stå färdiga lördagmorgon!!!

the rose

Rosorna inför lördagens bröllopscupcakes är (äntligen) klara! Det har varit ett väldigt pill med dessa, sockerpastan vill inte riktigt sammarbeta i 30 graders värme!

Dessa cupcakes serverades på min mosters 30 år kalas och dessa två smaker plus ytterligare två finns på bröllopsmenyn :)


Den gula:
Citroncupcakes med vaniljfrosting
Den rosa:
Halloncupcakes med vitchokladfrosting
Rosorna är tillverkade i sockerpasta : )


design

Jag har verklogen noll koll på det här med photoshop, htmlkoder och allt annat man bör kunna för att åstakomma en bloggdesign, därför får ni stå ut men min hemmagjorda design ;)

Jordgubbar!

Undra vad jag ska hitta på med mina jordgubbar mamma och jag var och plockade idag : ) ?



blind lånad av: http://www.fruktleveransen.se/grafik/jordgubbe.jpg


Glad sommar

Vad passar bättre i det här fina sommarvädret än en sommartårta fylld med vaniljkräm, skivade jordgubbar och lemoncurd ? Inte mycket tror jag  :)


the cake


Ljusa bottnar.
Fylld med Ahlgrensbilar fluff och pärongrädde.
Spacklad med grädde, täckte med marsipan.
Dekorationerna är gjorda i sockerpasta


Sool

Solen är en bloggares största fiende, så även min! Det är för varmt att befinna sig i köket, eller inomhus överhuvudtaget!

mailkrånglet LÖST :)

Sådär nu har jag fixat det hela och är ni intresserade av att beställa tårta eller cupcakes så hör av er till [email protected]

mailkrångel

Har två gånger de senaste dagarna skapat ett hotmailkonto med cupcakesme som användarnamn, både dessa går ej att komma in på och jag förstår inte varför! Jag har kollat användarnamnet cupcakesme på både yahoo och gmail och det är upptagna på båda dessa ställen :/ Så tills jag kommer på en lösnong får ni kontakta mig på [email protected] ifall ni har några frågor :)

Födelsedagskalas X2

Både jag och min sambos systers man fyllde år i förra veckan , så idag blir det stort kalas här hemma. Med tanke på att dagens födelsedagstårta är ledtråd till en present blir det ingen visning av den förän födelsedagsbarnet själv sett den. Ni får så länge nöja er med tårtan jag serverade på min riktiga födelsedag.


Jag är lixsom resten av sveriges barn ruggigt förtjust i den söta lilla katten :)
Tårtan är gjord på ljusa bottnar fylld med lemoncurd, vaniljkräm och skivade jordgubbar. Den är täckt med marsipan och dekorationerna är tillverakde av sockerpasta.


Sommartider

Pappa smsade imorse och undrade om jag hade tid över till att baka ett gäng cupcakes till fredagsfikat på hans jobb. Absolut svarade jag och vid åtta stod den i ugnen. Han önskade citronsmak men någon citron fanns inte hemma så jag varvade smeten med lemoncurd och fick på så sätt till en ljuvlig och krämig citronsmak :) och så här i sommartider gäller det att utnyttja våra svenska bär, därför dekorerade cupcaksen med en jordgubbe och några gröna blad i sockerpasta!


RSS 2.0